Svietniky na stenu - skvelá dekorácia pre váš domov

Obsah:

Svietniky na stenu - skvelá dekorácia pre váš domov
Svietniky na stenu - skvelá dekorácia pre váš domov
Anonim

Po mnoho rokov ľudia používali sviečky vo svojich domovoch, len čo padla tma. Dnes, v takzvanej ére LED, to už nie je jediný zdroj svetla. Sviečky a nástenné svietniky sa však stali veľmi farebnými a štýlovými doplnkami. Preto, ak radi organizujete romantické večery, takýto prívlastok v starom štýle bude dokonalým doplnkom k celkovému tajomnému prostrediu.

nástenné svietniky
nástenné svietniky

Svietniky na stenu sú skvelou dekoráciou pre váš domov

Takže na vytvorenie jedinečnej atmosféry v dome a jeho ozdobenie potrebujete niečo výnimočné? Nástenné držiaky sú skvelou voľbou! Tento dekoratívny kovaný prvok vnesie do interiéru šarm. A teplý oheň sviečok dodá domu pohodlie a harmóniu.

Vyrobte si nástenné svietniky v rôznych štýloch. Keďže kov je celkom plastový, umožňuje vám dať produktu akýkoľvek tvar. Každý zo štýlov podlieha kovaniu: umelecký barok, prísny klasicizmus a sofistikovaný moderný. Rozmanitosť týchto doplnkov je nevyčerpateľná. Tvary ani veľkosti sa takmer nikdy neopakujú. Preto si ľahko vyberiete presne to, čo potrebujete.povinné.

kovaný nástenný svietnik
kovaný nástenný svietnik

Rozmanitosť vás príjemne prekvapí

Nástenné svietniky sa používajú na rôzne účely. Môžete si jednoducho vyzdobiť svoj domov niektorým z modelov, môžete zapáliť sviečky počas romantickej večere alebo môžete skúsiť zapôsobiť na hostí počas akejkoľvek dovolenky.

V súčasnosti existuje veľa štýlov svietnikov. Existujú však tri najobľúbenejšie možnosti. Po prvé, sú to „kvetinové“svietniky. Napríklad vyrobené vo forme ruže. Po druhé, abstraktné modely. To znamená, že to môžu byť napríklad štvorcové svietniky zdobené prerušovanými čiarami. A nakoniec, veľmi módne sú modely s kvetinovými ornamentami, napríklad s listami alebo viničom.

Vypočítané svietniky pre iný počet sviečok. V závislosti od toho môžu zdobiť rôzne miestnosti a akýkoľvek nábytok. Svietniky na veľké množstvo sviečok sú vhodné do obývačky alebo jedálne. V spálni vyzerajú výhodnejšie kompaktné modely určené pre jednu alebo dve sviečky. Rovnaké kované modely sú často umiestnené nad vašou obľúbenou stoličkou a zdobia vaše obvyklé miesto odpočinku.

bronzový nástenný svietnik
bronzový nástenný svietnik

Unikátny kus nábytku

Akýkoľvek jedinečný kovaný nástenný svietnik, objednaný klientom individuálne, vyrobí majster spravidla v jednej kópii. Každý model vyjadruje náladu, myšlienku a obraz kováča-umelca. Majster môže svoju prácu často doplniť farebným sklom. Napríklad,sklo môže byť miskou na sviečku. Kov je pre ňu akýmsi rámom. Tento produkt vyzerá veľmi jasne a štýlovo. Mimochodom, kované svietniky sa vyznačujú aj rôznymi farbami. Umožňuje vám tiež rozšíriť výber.

Venujte pozornosť ešte jednej výhode kovaných svietnikov. Tieto veci sú prakticky večné. Preto nepochybujte o tom, že ich aj tak budú dediť vaši potomkovia.

Nebudete ľutovať

V každom prípade budete spokojní, nech už si vyberiete akýkoľvek nástenný svietnik. Bronz je ušľachtilý materiál, takže v krásnom dome vyzerá veľmi výhodne. Na večeru je to vo všeobecnosti ideálna možnosť. Svietnik nezaberá miesto na stole. Navyše v kombinácii so živým horiacim ohňom v miestnosti vzniká prekvapivo romantická kompozícia zátišia.

A predsa, nástenné svietniky vyzerajú najlepšie vo veľkých halách. Ak celú izbu ozdobíte takými luxusnými doplnkami, bude vyzerať jednoducho šik.

Jedným slovom, nástenných svietnikov je na modernom trhu viac než dosť. Všetky vyzerajú veľmi krásne a esteticky a navyše plnia veľmi dôležitú funkčnú úlohu.

Odporúča: