Elektrická zubná kefka Oral B – kľúč k zdraviu

Obsah:

Elektrická zubná kefka Oral B – kľúč k zdraviu
Elektrická zubná kefka Oral B – kľúč k zdraviu
Anonim

Musíte si čistiť zuby – každý to vie. Ľudia používajú kefy, nite, ústne vody, vykonávajú profesionálnu profylaxiu a bielenie. Neoceniteľným pomocníkom pri udržiavaní zdravia ústnej dutiny je elektrická zubná kefka Oral B. Jednoduché použitie, vynikajúce čistenie plaku znižuje počet ciest k zubárovi.

Bežné kefky, irigátory, zubné pasty a ďalšie produkty sú vyrábané pod známou značkou. Inovatívny vývoj len dobýva ruský trh. K dnešnému dňu ho využívajú len 3 % obyvateľov našej krajiny. Ale tí, ktorí to skúsili, sa nevracajú k tradičnej metóde čistenia zubov.

oral b elektrická zubná kefka
oral b elektrická zubná kefka

Dignity

Elektrická zubná kefka Oral je rastúcim segmentom značky, ktorá si získala celosvetové uznanie. Výrobcovia sa snažia čo najviac zaujať spotrebiteľov. Tu sú niektoré najdôležitejšie produkty:

  • Indikátorové štetce – zobrazujú stupeňnosiť. Signál na výmenu ich sfarbí o polovicu.
  • Hlavy zubnej kefky pre elektrické zubné kefky – umožňujú diverzifikovať procedúru a dosiahnuť vysokú efektivitu.
  • Ergonomická rukoväť pre pohodlné čistenie.
  • Vstavaný mikročip – povie vám, kedy vymeniť trysku.
  • Časovač – ovláda čas čistenia.
elektrická zubná kefka ústna
elektrická zubná kefka ústna

Ceny

Elektrická zubná kefka Oral B má široké cenové rozpätie. Cena kefy závisí od zdroja energie, trysiek, dodatočného príslušenstva. Vo svojich produktoch spoločnosť používa buď akumulátory, alebo prstové batérie. Cena prvej je vyššia a pohybuje sa v rozmedzí 1-8 tisíc rubľov.

Lacnejšie modely majú nízky výkon a iba 1 režim s kruhovými pohybmi v jednom smere. V pokročilých - kruhové, vertikálne pulzujúce, vratné pohyby, rôzne režimy (čistenie, masáž ďasien, leštenie). Tie najdrahšie majú ďalšie príslušenstvo (vymeniteľné hroty, vak na prepravu) a funkciu kontroly tlaku na zuboch.

Elektrická zubná kefka Oral B pre malých neposedov

Nezvyčajná kefka bude pre dieťa zaujímavá a premení proces čistenia zúbkov na vzrušujúcu hru, ktorá ešte viac vytvorí pozitívny vzťah ku každodennej procedúre. Môžu ho používať deti až od troch rokov. Rozdiel od modelov pre dospelých v mäkších štetinách a jemných režimoch čistenia.

Produkty sa vyrábajú aj s batériami respbatérie. Prvé sú odporúčané pre deti predškolského veku, druhé pre staršie deti.

nástavce na elektrické zubné kefky
nástavce na elektrické zubné kefky

Elektrická zubná kefka Oral B: kontraindikácie

Elektrická zubná kefka by sa nemala používať, ak dochádza k zvýšenému oderu skloviny, čo závisí od troch zložiek:

  • stupeň mineralizácie;
  • abrazivita zubnej pasty;
  • Prvosť štetín a miera vynaloženého úsilia.

Aj keď je so sklovinou všetko v poriadku, zubní lekári odporúčajú zvoliť pasty s nižším abrazívnym koeficientom (RDA=50).

Použitie inovatívneho produktu je nežiaduce, ak sú na krčkoch klinovité defekty, objavujú sa biele škvrny na sklovine a akékoľvek zápalové procesy (parodontitída, gingivitída).

Elektrická zubná kefka vám môže spríjemniť a zefektívniť čistenie zubov. Čistí ťažko dostupné miesta a účinne bojuje s plakom, no pred použitím je potrebné poradiť sa o stave ústnej dutiny s odborníkom.

Odporúča: