Dámske hodinky Calvin Klein: krása, pôvab, štýl

Dámske hodinky Calvin Klein: krása, pôvab, štýl
Dámske hodinky Calvin Klein: krása, pôvab, štýl
Anonim

Calvin Klein prvýkrát oznámil svoju existenciu v roku 1968. A ak spočiatku vyrábala najmä módne oblečenie, dnes sa sortiment výrazne rozšíril. V roku 1997 sa začali predávať prvé dámske hodinky Calvin Klein s označením Swiss Made. Podarilo sa to vďaka podpisu zmluvy so známou švajčiarskou spoločnosťou The Swatch Group Ltd. Skvelá návrhárka nepochybne neubrala mužom pozornosť – začala sa pre nich aj výroba štýlových chronografov. Dnes sa však zameriame na ženské modelky, uvidíme, aké sú a komu sa budú páčiť ako prvému.

K4021102

dámske hodinky calvin klein
dámske hodinky calvin klein

Dámske hodinky Calvin Klein nie sú len nástrojom na určenie presného času. Je to tiež veľmi štýlový doplnok, ktorý bude jasným doplnkom každého vzhľadu. Hodinky tejto produkcie sú vyrobené z kvalitnej chirurgickej ocele a sklíčko je vyrobené z tvrdeného minerálu alebo zafíru. Popruhyväčšinou kožené, môžu mať akúkoľvek farbu. Dizajnér Calvin Klein pozná vkus vo všetkom, čo vytvorí. Ním vyrobené hodinky vyzerajú bohato, pretože hlavný dôraz pri vývoji modelu je v prvom rade kladený na vzhľad a až potom na funkčnosť. Toto pravidlo platí pre akúkoľvek tvorbu módneho priemyslu.

Dámske hodinky Calvin Klein môžete nosiť na dovolenke aj v bežnom živote. Stanú sa jasným prízvukom v akomkoľvek obrázku, dodajú mu väčšiu eleganciu a originalitu. A to, že nie sú lacné, každú krásku v očiach ostatných okamžite pozdvihne.

K9923120

Dámske hodinky calvin klein
Dámske hodinky calvin klein

V prvom rade hodinky oslovia mladé dievčatá, ktoré sledujú módu, prejavujú selektivitu pri výbere oblečenia, obuvi, doplnkov. Takéto osoby držia krok s dobou, neboja sa experimentov s ich vzhľadom. Mnoho ľudí si myslí, že hodinky nie sú také dôležité, je celkom možné sa bez nich zaobísť. Stačí si však dať na ruku jeden z výtvorov Calvina Kleina, aby ste sa do neho raz a navždy zamilovali. A aj keď ste zvyknutí ukazovať čas na svojom mobilnom telefóne, toto príslušenstvo s vlastným strihom nepochybne zapadne do vášho obrazu.

Dámske hodinky Calvin Klein sú prezentované v širokej škále modelov. Niektoré z nich vyzerajú prísnejšie, preto sa hodia do biznis štýlu. Iní majú poznámky ženskosti - pre milých ľudí. Ciferníky, tvar púzdra a hrúbka remienka sa môžu líšiť. Každý rok idú do predaja novézaujímavé modely. Fantázia svetoznámeho dizajnéra je nevyčerpateľná.

K5424120

Dámske hodinky Calvin klein
Dámske hodinky Calvin klein

Ak vás stále mätie vysoká cena dámskych hodiniek Calvin Klein, potom sa zamyslite nad tým, že nejde len o produkt, ktorý sa dá vždy kúpiť na trhu. Toto je výtvor, stelesnenie tých najodvážnejších nápadov. Ide o neprekonateľný štýl, dizajn a vynikajúcu kvalitu. Ich kúpou okamžite vstanete vo vašich očiach, budete sa cítiť luxusnejšie. Navyše, keď máte k dispozícii iba jeden model, môžete ho kombinovať so širokou škálou outfitov, nosiť ho v lete aj v zime. Dámske hodinky Calvin Klein vyzerajú celkom jednoducho, no zároveň zaujímavo a s miernym nádychom bohatosti. Toto potrebuje moderná žena, ktorá vždy potrebuje vyzerať štýlovo.

Odporúča: